Håholmen havstuer

Håholmen er opprinnelig et livskraftig samfunn basert på handel, fiske og sjøtransport.  I dag er det et etterspurt kurs-og konferansested for mennesker i fra hele verden og et treffsted for de som ønsker å ta del i det fantastiske området har å tilby. 

Atlanterhavsveien

Nasjonal Turistvei Atlanterhavsveien er en helt unik veistrekning som fører deg helt ut i selve storhavet. Atlanterhavsveien ble i 2005 kåret til århundredets byggverk i Norge, og omtales også som verdens vakreste bilreise.

Utheim skole

Utheim skole ligger på Kårvåg, like ved Atlanterhavsveien. Skolen har 91 elever fra 1. – 7.klasse. Nye Kårvåg Skole skal vil stå klar til å ta imot flere elever i 2020/21.

idrettslag

Kårvåg Idrettslag er en breddeklubb med tilbud innen orientering, ski og friidrett. Ønsker du å spille fotball er Kårvåg/Havørn Fotball stedet. Her er det tilbud til små fotballspillere og opp til de med sølvspett i håret. Kårvåg Idrettslag disponerer også en flerbrukshall som ligger i tilknyttning til boligfeltet.

Turområder

Når du flytter til Kårvåg får du tilgang til et rikt og variert fritidstilbud gjennom natur, lag og foreninger. Med storslått natur rett utenfor stuedøren kan man gå på skattejakt i fjæra eller nyte en fantastisk utsikt fra Gulltanna 591 moh. God tur: )

Nærbutikk

En spasertur unna Kårvåg Boligfelt finner du dagligvarebutikkene Coop og Kiwi. Her har du et godt utvalg av varer og god service. Det er bra med parkering på utsiden og butikken har enkel tilkomst.